You’ll Be In My Heart ~ Phill Collins

OST Tarzan cartoon movie satu ini punya dua versi, oleh Phill Collins dan Usher. Bagi pecinta klasik tentunya akan suka yang Phill Collins Version, Soo…. nice… 🙂

Parahnya lagi, film yang sudah beberapa tahun lalu launched, baru sekarang First Emiral tonton. Sebagai pecinta Walt Disney ini sudah keterlaluan 😦 (karena lagu ini juga First Emiral tertarik nonton Tarzan)

This song I present for you all who love the love

Here It Is

You’ll be In My Heart

 

Come, stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from, all around you
I will be here, don’t you cry

For one so small, you seem so strong
My arms will hold you, keep you safe and warm
This bond between us, can’t be broken
I will be here, don’t you cry

1-’CAUSE you’ll be in my heart
YES, you’ll be in my heart
From this day on, now and forever more

2-You’ll be in my heart
No matter what they say
You’ll be here in my heart, always

Why can’t they understand the way we feel?
They just don’t trust, what they can’t explain
I know we’re different but, deep inside us
We’re not that different at all
(repeat 1..AND)

Don’t listen to them, ’cause what do they know?
We need each other, to have, to hold
They’ll see in time, I know
When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you’ve got to hold on
They’ll see in time, I know, we’ll show them together

(repeat 1..BELIEVE ME..I’LL BE THERE)
(repeat 2..YOU’LL BE HERE IN MY HEART..I’LL BE WITH YOU)

Always, I’ll be with you
I’ll be there for you, always, always and always
Just look over your shoulder (3)
I’ll be there, always

(19 Juni 2010, 03.09 WIB)

Sumber

Advertisements

9 thoughts on “You’ll Be In My Heart ~ Phill Collins

  1. tenang aja sha gw juga blm pernah nonton kok hahahaha…

    nice bgt emg lagunya..
    dan lebih nice lg krn lo begadang sampai jam 3 pagi hahaha…
    udah mau nyaingin gw neh kayaknya melewati gelapnya langit tanpa tidur :p

    Like

    1. @ kak tony : udh kak…. jadi manusia aja… so much better kok 🙂 (makhluk paling sempurna euy)

      @ titut : begadang mpe jam 3 pagi??? nope. gw gak tidur smpe subuh, sob… ini rekor. jam 4.30 baru tdur. jgn tiru ya… 🙂 (kok gw gini ya?)

      Like

      1. sembuh dari apa sob??? tau kok tau games nya… :p
        oya, klo ada referensi buku yang bagus dibaca, kasih tau ya…

        Like

  2. dari segala sakit penyakit 😀
    lengkapnya kapan2 aku ceritakan di blogku ok!?
    buku apa ya yang bagus.. oohh ada tuh buku karangan arens… alias buku audit bagus bgt buat dibaca aplg menjelang UAS begini wkwkwkwkwkwkwk

    Like

Tell me anything :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s