Label Baru

Mungkin terlalu dini untuk bilang “I love this brand new occupation. I do really enjoy this“. But this is really what i feel for these two days. yes. two days. For this term I get a simpler finance thingy to do, but one of my user told me that she would like to gimme a-confidential-finance-stuff one. You call it challenge? name it. 😉

Belum pernah sama-sekali rasain dunia keuangan baik selama magang ataupun my last occupation, kecuali nyatet pengeluaran rumah tangga bulanan dan bikin budget plan untuk beberapa bulan ke depan. But i swear! mending ngitung duit orang / perusahaan lain dibanding ngitung duit sendiri. Kalo itung duit orang lain “murni ngitung and catet”.  Duit sendiri?? boro-boro.. pake mikir dan dahi berkerut merutuki diri sendiri yang boros dan berjanji bulan depan harus hemat.

Saya bilang gini karena.. saya tidak lagi sarjana-akuntansi-yang-sering-nyasar-bidang-kerja-dan-belum-ngerasain-kerja-di ranah-keuangan. 😀

Alhamdulillah.. banyak banget ilmu yang didapat. Banget.  Salah satunya adalah: teori dari kuliah memang lebih sulit ketimbang prakteknya. You should underline my last statement 😆 Mudah-mudahan gak cepet getting bored, banyak yang bisa dipelajari di sini soalnya. Bagus banget ilmunya untuk merintis bisnis sendiri nantinya (Aamiin).

Okay, this is journal for today. Many things to do in days ahead. Makin semangat pastinya. All praises to Allah. All praises to Allah. See you around 🙂

Advertisements

One thought on “Label Baru

Tell me anything :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s