Another story

Gak ada lagi deh yg ‘love’ moment kakak di path duluan klo nona dah gak ada. Di saat no one ngelove moment kakak, nona musti ngelove, walau moment itu udah beberapa hari yg lalu. Nona kasian ma kakak ya? Hahahaha kakak gak fakir love kok.. tapi love dari nona emang make my day 🙂

Gak ada lagi deh yang ngelike foto2 makanan / masakan di instagram kakak, plus komen dengan emot sedih krn ngilerrr. Hehehehe

Too much good memories with you, nona cyg :*

Advertisements

2 thoughts on “Another story

Tell me anything :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s